60 seconden routine

Toen de in Los Angeles gevestigde schoonheidsspecialiste Nia de video deelde over haar “60 seconden regel” op Twitter, pikten haar volgers het heel snel op en begonnen het in hun eigen routine te implementeren.

De regel is vrij eenvoudig:

we moeten ons gezicht minstens 60 seconden wassen om de voordelen van onze reiniger te krijgen. 60 seconden klinkt niet als een lange tijd, maar het zal je verbazen hoe snel we de neiging hebben om onze reiniger af te spoelen zonder zelfs maar de minste voordelen van de ingrediënten te krijgen. Mensen die deze eenvoudige regel in hun routines implementeerden, verklaarden hoeveel zachter hun huid werd toen ze daadwerkelijk begonnen te reinigen.

Het gebruik van onze Bio Wasgel in de ochtend en in de avond maakt het nog eenvoudiger om je huid te reinigen.

Maak je gezicht nat met lauwwarm water. Giet daarna een beetje Bio Wasgel in je hand en reinig je gezicht met rustige en zachte ronddraaiende bewegingen. Is je 1 minuut om, spoel dan je gezicht af en dep je jouw gezicht droog met een handdoek.

Serum en dag- en/of nachtcrème

Verwen je gezicht daarna met de Bio Anti-aging serum bordevol met de juiste ingrediënten om je huid te voeden. Laat het even intrekken en als laatste stap in je routine je dag- en/of nachtcrème.

Kijk hier het filmpje van Nia

De waardering van www.mirissa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3 reviews.