Airless, het nieuwe verpakken

De crèmes en serum van Mirissa hebben een Airless pompsysteem. Dit betekent dat er geen zuurstof bij kan komen en blijft de concentratie van actieve werkstoffen behouden. Perfect voor de natuurlijke en vegan producten van Mirissa.

Airless verpakkingen is in opmars in cosmeticaland. Steeds meer en meer zie je nieuwe producten in een Airless systeem. Waar in het verleden veel werd aangeboden in mooie potten met een luxe uitstraling inclusief omverpakking, verschijnen nu sierlijke en eenvoudig te gebruiken flessen. Mirissa heeft niet voor de goedkoopste oplossing gekozen, maar het beste systeem voor onze producten.

Set dag en nachtcreme en serum Mirissa vk

Hoe werkt het

Door eenvoudig op het pompje te drukken wordt van onderaf de crème of serum naar boven geduwd. Het is makkelijk in gebruik en precies gedoseerd zoals jij dat wilt. Niet te veel en niet te weinig. Geen geglibber meer de met handen vol crème en glazen potten en deksels. Nee, met één handeling de juiste hoeveelheid op je vingers.

Voordelen

Het Airless pompsysteem heeft verschillende voordelen, maar de belangrijkste is toch het behoud van de werkzame stoffen. We hebben de producten met zorg samengesteld en willen dat jij optimaal gebruik van kunt maken.

Groen

Onze flessen en tubes zijn gemaakt van gerecycled plastic en wanneer je fles of tube leeg is kan je deze bij het plastic afval deponeren. Zo denken we allemaal aan het milieu.

Hoeveel zit er nog in

Je gebruikt onze producten iedere dag het en er komt een moment dat je fles bijna leeg is. Maar hoe zie je dat? Het Airless pomp systeem haalt echt alles uit de fles en er ontstaat een leegte onderin de fles. Door eenvoudig een lichtbron (bijvoorbeeld je zaklamp op je telefoon) eronder te houden zie je hoeveel crème of serum er nog in zit. Zo weet je of je op kort termijn een nieuwe moet bestellen of nog heel even kan wachten. Op onze producten staat een symbool: een potje met daarbij 12m. Dit betekent dat je na het eerste gebruik 12 maanden het product veilig kan gebruiken. Na 12 maanden kan de werkzaamheid niet meer gegarandeerd worden.

Tip

Snuffel even welke producten je nog in je badkamer hebt staan. Kijk naar de productiedatum en hoe lang de producten houdbaar zijn. Gebruik je ze al langer dan op de verpakking staat? Tijd voor nieuw.

De waardering van www.mirissa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3 reviews.