Nachtcrème, een weldaad voor je huid.

Een nachtcrème is een weldaad voor je huid. Deze herstelt de schade die de huid overdag heeft geleden. Met de Retinol Matrixyl Nachtcrème Bio help jij je huid te herstellen en ziet je huid er in de ochtend nog beter uit. De cellen worden vernieuwd, droge plekjes op je huid verdwijnen, je bloedcirculatie wordt gestimuleerd, je boost je collageenaanmaak en de elasticiteit van de huid neemt weer toe.

Kan je ook een dagcrème voor de nacht gebruiken?

Het is een vraag die heel vaak voorbij komt en het is belangrijk waarom er verschil zit in een dag en een nachtcrème.

Dagcrème = beschermen

Beschermen van onze huid is heel belangrijk met name voor de zonneschade UVA & UVB. Maar niet alleen tegen de zon moeten we onze huid beschermen, maar ook tegen de luchtvervuiling zoals fijnstoffen, warmte, kou en wind, make-up en vochtverlies. In een dagcrème zitten die stoffen die je huid optimaal beschermen, de hele dag door. Dagcrème geeft je tevens een frisse uitstraling en je begint je dag goed verzorgd.

Nachtcrème = herstellen

In de nacht, als je slaapt, gaat je lichaam zich herstellen. Je huid heeft het nodig om uit te rusten van alles wat er op de dag voorbij gekomen is. De huid mag zich herstellen en daar heeft het de juiste ingrediënten voor nodig. Deze bevinden zich in een nachtcrème. Maak voor je gaat slapen je huid schoon met een zachte wasgel. Dep je gezicht daarna zachtjes droog. Voor extra verzorging kun je een serum onder je nachtcrème gebruiken. Laten het even intrekken en klaar.

Avond ME-time

Een goede reiniging van de huid voor het slapen gaan is belangrijk. Het verwijderen van make-up voor de dames is de grootste klus. Maar ook voor mannen is een avond ME-time een belangrijk onderdeel.
Een kwartiertje voor het slapen gaan je huid verzorgen is een must. Neem er even de tijd voor. Tanden poetsten, huid reinigen en verzorgen en daarna lekker schoon je bed in. Welterusten.

De waardering van www.mirissa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 2 reviews.