Verzenden en logistiek

“Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, proberen wij binnen 48 uur te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland
€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 7,25 voor bestellingen onder de € 65,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 65,-

Voor België gelden andere tarieven.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL, DPD of PostNL. U ontvangt per email een track&trace code voor het volgen van uw bestelling. Kijk ook in uw spammail. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.”

 

DHL, DPD of PostNL

“Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van DHL, DPD of PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met DHL, DPD of PostNL delen. DHL, DPD of PostNL gebruiken deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat DHL, DPD of PostNL onderaannemers inschakelt, stelt DHL, DPD of PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

De waardering van www.mirissa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3 reviews.