Wie is Mirissa

Optimale huidverzorging voor jou

Welkom bij Mirissa

Ik ben Gabriëlle

Huidverzorging, het is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Al in 1996 was ik bezig met schoonheid- en nagelverzorging. Samen met vriendin Diana Hendriks had ik een Schoonheidssalon en Nagelstudio genaamd Digi en werkten met producten van gerenommeerde bedrijven. We werkten het klokje rond en in die tijd was er geen Social media of een website. Alles ging van mond tot mond, bezorgde mijn vader onze flyers huis aan huis en gaven we bij mensen thuis  huidverzorgings- en make-upavonden. In die jaren volgde ik trainingen en groeide mijn kennis en ervaring.

Ik was daarnaast ook altijd bezig met het verzorgen van mijn eigen lichaam. Elke week een badritueel en ik probeerde alles uit wat maar te maken had met huidverzorging. Maskers, eigen gemaakte scrub-producten, badolieën, bodylotions, voetencrème, producten voor gezonde nagels, ampullen en natuurlijk een gezichtscrème, een bad met ongeklopte slagroom, maar ook make-up en  verzorgingsproducten voor mijn lange haren.

In de loop van de jaren is de passie voor huidverzorging nooit verdwenen. Het is en blijft voor mij een belangrijk onderdeel van mijn lifestyle. Elke dag mijn huid verzorgen met de meest optimale producten waarbij ik mijn huid voed, hydrateer en bescherm.

Na nog een tussenstap in de productonwikkeling van voedingssupplementen gemaakt te hebben besloot ik eind 2020 dat ik een eigen merk op het gebied van huidverzorging op de markt wilde brengen. Ik wilde een verzorgingslijn van producten met natuurlijke en biologische ingrediënten, zelfs vegan producten.

In maart 2021 zijn de eerste zes huidverzorgingsproducten op de markt gekomen.
Net zoals ik het bedacht had; met goede ingrediënten. Zelf heb ik er nog wat kennis en liefde bijgedaan. Het is een productlijn geworden die jouw huid weer laat opbloeien. Hierdoor straal je weer je pure schoonheid en voel je je zoveel beter in je vel.

Verzorging is belangrijk maar hoeft niet al teveel moeite te kosten. Daarom zijn mijn producten ook eenvoudig in gebruik.

Geef jouw huid de beste verzorging en kies voor Mirissa.

Mirissa is niet alleen Gabriëlle, maar ik werk samen met een team gedreven mensen die Mirissa een warm hart toedragen.

Veel liefs,

Gabriëlle van Brussel

Mijn favoriete dingen

Wie ben ik en waar kan je mij voor wakker maken.

FAVORIETE COCKTAIL: Mojito

FAVORIETE MUZIEK: Prince

FAVORIETE HUISDIER: Hond

FAVORIETE ETEN: Pasta

GUILTY PLEASURE : Spanje

MOOISTE VAKANTIE: Sri-Lanka

Ondernemend

neem een kijkje…

Aquasport Mirissa AquaMarket

Mirissa in Spanje

Ik maak er geen geheim van, maar één plaats in Spanje is favoriet. L’Estartit aan de Costa Brava.

Aan de boulevard vind je Aqua Market, de winkel van de vriendelijke eigenaars Josep & Ferrán, met duurzame, Vegan en biologisch producten. Ze verkopen tevens Olijfolie en wijn uit de streek en mocht je willen gaan varen, reserveer dan een picknick mand voor op de boot. Een culinaire verwennerij met eerlijke en biologische producten.

Kort voor de lancering van Mirissa stonden de huidverzorgingsproducten al te pronken in de etalage van Aqua Market. Hiermee hadden Josep & Ferrán tevens de wereldwijde primeur om als eersten de producten van Mirissa te mogen verkopen.

Appartement huren

Wil jij ook L’Estartit gaan ontdekken, maar niet in hotels overnachten? Kijk dan eens naar een appartement. Je eigen stek op loopafstand van winkels en restaurants. Met de haven aan de boulevard en strand & zee praktisch voor de deur. Midden in het leven van Spanje met de festiviteiten en parades. Activiteiten zoals duiken, jetskiën of wandelen, in de omgeving is genoeg te doen en te beleven.

Kijk eens op Costa Brava Vibes en ontdek L’Estartit en omgeving vanuit de lucht, de action series en de vlog van Matt.

Luisterkind

Al jaren werk ik samen met Diana Hendriks bij Luisterkind. Luisterkind is een prachtige methode en het kan je vragen op een andere manier beantwoorden. Luisterkind werkt op afstand en inmiddels werken er ruim 600 Luisterkindwerkers volgens deze methode. Wil jij ook leren hoe deze Luisterkind Methode werkt? Kijk dan eens op de website van Diana.

De waardering van www.mirissa.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3 reviews.